Notícies
- Presentacions de la Primera Jornada d'Avaluació de Riscos de l'AESAN AESAN (14/09/2023)
- Trobada de tastadors: Experts de DO Binissalem i la IGP Sobrassada de Mallorca es reuneixen en una jornada tècnica Última Hora (29/06/2023)
- L'Agència de Seguretat Alimentària celebra una jornada d'avaluació de riscos pel 20è aniversari del Comitè Científic La Vanguardia (07/06/2023)
- El nostre cos: falsos prims, nutrició perinatal i el cablatge del cervell Pint of Science Festival (24/05/2023)
- El Palau de Congressos reuneix aquesta setmana 500 experts en Endocrinologia Pediàtrica Mallorca Diario (09/05/2023)
- Experts internacionals desxifren a ADEMA-UIB les claus de l'ADN i el microbioma per reduir la pandèmia de l'obesitat Fibwi Diario (26/04/2023)
- Els nous aliments saludables i sostenibles en la transició verda i biotecnològica Diario de Mallorca (17/04/2023)
- Cap a l'Etiquetatge Frontal Europeu per a una alimentació saludable Diario de Mallorca (28/03/2023)
- Feliç Dia de les Matemàtiques Diario de Mallorca (14/03/2023)
- Els aliments de qualitat de les Illes Balears en el marc europeu Diario de Mallorca (10/03/2023)
- Andreu Palou: "En quantitats moderades, la sobrassada té unes característiques nutricionals interessants" Foravila (23/01/2023)
- La suplementació amb prebiòtic pectina altament esterificada millora la pressió arterial i el perfil de biomarcadors de risc cardiovascular Infosalut (21/12/2022)
- Premi Siurell d'actualitat a la Facultat de Medicina Última Hora (25/11/2022)
- Ets un fals prim? Les aparences enganyen, els biomarcadors no The Conversation (17/10/2022)
- El Consell Regulador IGP Sobrassada de Mallorca es converteix en patrocinador de TaPalma 2022 Fibwi Diario (20/09/2022)
- Si algú és un fals prim, les seves cèl·lules immunes el delaten The Conversation (19/07/2022)
- Amb el final d'aquesta pandèmia, urgeix prioritzar la ciència Última Hora (30/03/2022)