Notícies
-
Presentacions de la Primera Jornada d'Avaluació de Riscos de l'AESAN
AESAN (14/09/2023)
-
Trobada de tastadors: Experts de DO Binissalem i la IGP Sobrassada de Mallorca es reuneixen en una jornada tècnica
Última Hora (29/06/2023)
-
L'Agència de Seguretat Alimentària celebra una jornada d'avaluació de riscos pel 20è aniversari del Comitè Científic
La Vanguardia (07/06/2023)
-
El nostre cos: falsos prims, nutrició perinatal i el cablatge del cervell
Pint of Science Festival (24/05/2023)
-
El Palau de Congressos reuneix aquesta setmana 500 experts en Endocrinologia Pediàtrica
Mallorca Diario (09/05/2023)
-
Experts internacionals desxifren a ADEMA-UIB les claus de l'ADN i el microbioma per reduir la pandèmia de l'obesitat
Fibwi Diario (26/04/2023)
-
Els nous aliments saludables i sostenibles en la transició verda i biotecnològica
Diario de Mallorca (17/04/2023)
-
Cap a l'Etiquetatge Frontal Europeu per a una alimentació saludable
Diario de Mallorca (28/03/2023)
-
Feliç Dia de les Matemàtiques
Diario de Mallorca (14/03/2023)
-
Els aliments de qualitat de les Illes Balears en el marc europeu
Diario de Mallorca (10/03/2023)
-
Andreu Palou: "En quantitats moderades, la sobrassada té unes característiques nutricionals interessants"
Foravila (23/01/2023)
-
La suplementació amb prebiòtic pectina altament esterificada millora la pressió arterial i el perfil de biomarcadors de risc cardiovascular
Infosalut (21/12/2022)
-
Premi Siurell d'actualitat a la Facultat de Medicina
Última Hora (25/11/2022)
-
Ets un fals prim? Les aparences enganyen, els biomarcadors no
The Conversation (17/10/2022)
-
El Consell Regulador IGP Sobrassada de Mallorca es converteix en patrocinador de TaPalma 2022
Fibwi Diario (20/09/2022)
-
Si algú és un fals prim, les seves cèl·lules immunes el delaten
The Conversation (19/07/2022)
-
Amb el final d'aquesta pandèmia, urgeix prioritzar la ciència Última Hora (30/03/2022)